دوره 24، شماره 2 - ( 11-1394 )                   جلد 24 شماره 2 صفحات 29-42 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

The role of probiotics in Cancer Prevention. teb. 2016; 24 (2) :29-42
URL: http://tebvatazkiyeh.ir/article-1-1092-fa.html
محمدی رضا. نقش پروبیوتیک ها در جلوگیری از سرطان. طب و تزکیه. 1394; 24 (2) :29-42

URL: http://tebvatazkiyeh.ir/article-1-1092-fa.html


- دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، تهران، ایران،
چکیده:   (1245 مشاهده)

مقدمه: نوع رژیم غذایی اهمیت زیادی در بروز سرطان دارد. شواهد زیادی حاکی از آن است که فلورمیکروبی کولون دربروز سرطان نقش دارند. این شواهد باعث شده است تا به عواملی مانند پروبیوتیک ها که توانایی تعدیل متابولیسم میکروفلورهای روده را دارند، توجه بیشتری شود. روش بررسی: مقالات استفاده شده ، از طریق جستجو دراینترنت و به طور عمده ازسایت های www.isi web of knowledge.com و www.Scincedirect.com و www.scopus.com و مجلات جمع آوری گردید و از کلید واژه های سرطان، پروبیوتیک،لاکتوباسیلوس، بیفیدوباکتریوم استفاده شد. یافته ها: قوی ترین مدارک برای نشان دادن اثرات ضد سرطانی پروبیوتیک ها ناشی از مطالعات روی حیوانات می باشد و در حال حاضر شواهد ناشی از مطالعات انسانی(اپیدمیولوژی و تجربی) محدود هستند. چند مکانیسم محتمل وجود دارد که ممکن است چگونگی اثر محافظتی باکتری های پروبیوتیک را بر پیشرفت تومور کولون توضیح دهد. هرچند سوالاتی همانند این سوال که اصلی ترین مکانیسم دخیل یا مکانیسم های مختلف مرتبط کدام است هنوز به درستی پاسخ داده نشده است. همه ی این مکانیسم های متنوع در بررسی های آزمایشگاهی و حیوانی و حتی در برخی از بررسی های بالینی روی انسان ها درجاتی از ارتباط را نشان می دهند. نتیجه گیری: برای شناسایی گونه های خاص و خصوصیات گونه مسئول در اثرات ضدتوموری خاص و مکانیسم هایی که این اثر ر ابهبود می دهند، باید تلاش بیشتری شود و آزمایشات بالینی بیشتری برای فهم بهتر مکانیسم های اصلی و تقویت این فرضیات که پروبیوتیک ها می توانند نقش اصلی در پیش گیری از سرطان های کولون ایفا کنند نیاز است

واژه‌های کلیدی: پروبیوتیک، سرطان، پیشگیری
متن کامل [PDF 973 kb]   (1526 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: تغذيه
دریافت: ۱۳۹۳/۹/۱۶ | پذیرش: ۱۳۹۴/۶/۱۸ | انتشار الکترونیک: ۱۳۹۴/۱۱/۱۲

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
کد امنیتی را در کادر بنویسید

ارسال پیام به نویسنده مسئول


کلیه حقوق این وب سایت متعلق به طب و تزکیه می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2015 All Rights Reserved | Teb Va Tazkiey

Designed & Developed by : Yektaweb